diumenge, 31 d’octubre del 2010

MANIFESTACIÓ A MADRID DISSABTE 13 de Novembre a les 12:00h ¡¡¡MARRUECOS FUERA DEL SAHARA! 35 AÑOS DE OCUPACIÓN ¡BASTA YA!

Davant dels últims aconteixements i la dramàtica situació que s'està vivint, "l'enrocament" del regne alauita i les estupideses successives del nostre Govern i Ministeri d'Afers Exteriors, així com la creixent demanda social i política del moment que exigeix una gran mobilització, us estem convocant per fer un titànic esforç per manifestar-nos a Madrid el proper dissabte dia 13 de Novembre, a les 12:00 hores.  Aquesta manifestació, convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones de Amistad y Solidaridad con el Pueblo Saharaui (CEAS - Sáhara) i la Plataforma cívica pro-referendum en el Sáhara pretén unir en una sola i contundent veu a la gran majoria de ciutadans/es de tot l'Estat per denunciar la gestió del Govern en aquest assumpte i exigir una solució definitiva.
Per això, des de l'ACAPS volem facilitar el desplaçament a Madrid i oferim la possibilitat d'anar-hi en autocars.

- És indispensable inscriure's prèviament a acaps@acaps.cat o trucant al 670.85.47.33 o 93.305.52.06 (de dilluns a divendres de 16 a 19 hores). El termini per la inscripció es tancarà el proper dia 5 de novembre.


- El preu del viatge serà finalment de 10€ per facilitar el desplaçament a les persones amb dificultats econòmiques. A ingressar al número de compte: 2041-0092-06–0040007200 (Caixa Manresa). No us descuideu d'especificar el vostre nom en fer el pagament, i recordeu de portar el resguard de l'ingrès el dia de sortida de l'autocar.

- Les dades necessàries per a la inscripció són: NOM i COGNOMS, telèfon i municipi de residència de cada persona.
- La sortida serà des de  Plaça de Sants el proper divendres dia 12 a les 23'30h. aproximadament. Us mantindrem informats.
- La tornada des de Madrid serà a les 16:00 del dia 13, i ja informarem del lloc exacte més endavant.
Tots a Madrid!!!

UNA CONCENTRACIÓ MULTITUDINÀRIA!

Gràcies per la vostra col·laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada